Начало > изложба > Съдържание
Продуктова категория

CNC рязане дължина на линията функции и функции

CNC рязане дължина на линията е главно от колата, uncoiler, среден мост, изравняване, разрязване машина, машина за рязане, приемна маса, хидравлична пневматична система, CNC система и други части, сглобени; на тази основа, CNC Line Cutting Line също е оборудван с високо прецизен серво мотор, надеждна хидравлична система и високотехнологично ниво на програмируема система за управление, за да гарантира точното подхранване и рязане.

CNC рязане дължина на линията, въпреки че много единици, но всеки има свои собствени уникални свойства, като например колата може да се движи нагоре и надолу около лявата и дясната, така че материалът в движение за отвиване точно; и средният мост се използва за насочване на материала от грубото училище в доброто училище, благоприятства скоростта на изравняването на училищната машина.

Ключовата точка е CNC рязане дължина на машината за рязане, която използва CNC контрол, не само рязане ефективност, както и точността на рязане също е много точна. Поради това линията CNC за рязане на дължини има функция за автоматично рязане на материала.

В същото време, CNC рязане на дължината на линията може да бъде и разнообразие от материали намотки, развиване, изравняване, режещи точки, нарязани на размери различни спецификации на хоризонталното напречно сечение на плочата и автоматично се натрупват добре, не само значително подобряване на ефективността на производството, Намаляване на разходите, но също така да се гарантира качеството на продуктите, значително повишаване на конкурентоспособността на пазара на предприятията.

CNC линията за рязане на дълги разстояния не е широко използвана в студеновалцуваната бобина, горещовалцуваната серпентина, неръждаемата стоманена намотка, нарязаната поцинкована стоманена намотка, изрязани различни плочи с фиксирана дължина, подходящи за изделия от неръждаема стомана, електрически уреди, превозни средства и машини за производство на машини.

http://www.pxslitter.com/


Продукти
Отрязващи серии
Серия изравняване
Плоски стоманени серии
Свиване на серпентината
Свържете се с нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Добави: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Китай
Имейл: wxpx0510@163.com
Запитване