Начало > изложба > Съдържание
Продуктова категория

Характеристики на шлифовъчната машина от силиконова стомана

Машината за разрязване на силиконова стомана е подходяща машина за надлъжно срязване на метални материали. Той също пренавива прорезите в ролка. След практиката напълно доказахме, че машината за разрязване на силиконова стомана с лесна работа, рязане с високо качество, високо използване на материалите, скорост на рязане безстепенно регулиране на скоростта и други предимства.

От структурна гледна точка шлифовъчната машина от силиконова стомана включва станция за съхранение, количка за навиване, разтоварващо устройство и няколко други части, чиято складова станция се използва за съхраняване на суровините за преработка; и количката за навиване е отговорен за съхраняването на складовата станция Суровините в режим на готовност в отварачката и чрез издигане, падане, преместване напред и назад и други функции в отворената макара.

Устройството за отвиване в шлифовъчна машина от силиконова стомана използва единична конзолна структура. В условията на голямото тегло на суровината е необходимо само да се добави допълнителна опора в края на развиването на макарата. Освен това базата за разопаковане обикновено има функцията да се движи назад и напред по успоредната посока на единичната машина, която може ефективно и бързо да завърши подравняването на суровините и да подобри точността на срязването.

Такова устройство е много подходящо за използване като студено валцована намотка, неръждаема стомана, обемни чаши, калай и други материали, режещо оборудване, може да се постигне с дебелина на лентата 0.3-3mm, навиване ширина 1850mm, вертикална Ширина на рязане 30mm ,

Машината за рязане на силиконова стомана, за да отговори на изискванията на различните материали, отрязващите продукти от срязването могат по-добре да се приложат към реалната обработка, значително подобрявайки използването на материала, не само намалява отпадъците, но и за бизнеса с по-голяма ефективност.

http://www.pxslitter.com/


Продукти
Отрязващи серии
Серия изравняване
Плоски стоманени серии
Свиване на серпентината
Свържете се с нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Добави: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Китай
Имейл: wxpx0510@163.com
Запитване